NYHET: Få ett digitalt Be Happy Pass

Som en nyhet kan du nu få ditt Be Happy Pass digitalt. Det är enkelt och gratis. Med ett digitalt Be Happy Pass i telefonen slipper ni ta med det fysiska Be Happy Passet när ni reser runt på resortet. Det är bara att lösa in erbjudandena i telefonen när ni besöker attraktionerna.

Tryck på knappen nedan och se alla roliga VIP-upplevelser, gåvor och rabatter som våra 21 attraktioner erbjuder familjens minsta.

Obs! Du kan inte skapa ditt digitala Be Happy Pass förrän du befinner dig i Danmark

Unika upplevelser med Be Happy Pass

Med ett Be Happy Pass, får barnen gratis VIP-upplevelser, gåvor och rabatter på resortets 21 attraktioner. Bli till exempel djurskötarens hjälpreda när ni besöker Givskud Zoo, få en gratis modellfisk i LEGO House eller lär dig att fäkta som en äkta musketör på Koldingshus.
Du får ett Be Happy Pass när du övernattar på resortet. Antingen i bokningsbekräftelsen, vid ankomsten eller så kan du skapa ett här på sidan.

Mat, glass och rabatter

Det är inte bara attraktionerna på resortet som erbjuder extra upplevelser för dig med ett Be Happy Pass. Många av resortets restauranger och glassbarer erbjuder också extra förmåner.
Till exempel får du 10 % rabatt på maten, eller så får du den fjärde glassen gratis när du köper fyra glassar. Se vilka glassbarer och restauranger som ger dig rabatt här:

Glassbarer Restauranger

Receptet på världens bästa barnsemester

Här på sajten rekommenderar vi resortets bästa natur- och stadsupplever, ger förslag på utvalda turer i området och berättar om vilka Be Happy Pass-attraktioner som ligger nära varandra. Vi ger dig helt enkelt receptet på världens bästa barnsemester.

Ditt Be Happy Pass är giltigt från 30 mars 2019 till 3 november 2019.

Gratis VIP-upplevelser, gåvor och erbjudanden