NYHET: Få ett digitalt Be Happy Pass

Som en nyhet kan du nu få ditt Be Happy Pass digitalt. Det är enkelt och gratis. Med ett digitalt Be Happy Pass i telefonen slipper ni ta med det fysiska Be Happy Passet när ni reser runt på resortet. Det är bara att lösa in erbjudandena i telefonen när ni besöker attraktionerna.

Tryck på knappen nedan och se alla roliga VIP-upplevelser, gåvor och rabatter som våra 20 attraktioner erbjuder familjens minsta.

Obs! Du kan inte skapa ditt digitala Be Happy Pass förrän du befinner dig i Danmark

Unika upplevelser med Be Happy Pass

Med ett Be Happy Pass, får barnen gratis VIP-upplevelser, gåvor och rabatter på resortets 20 attraktioner. Hjälp till exempel djurskötaren i Givskud Zoo, få ett ångbåts-byggsats i WOW PARK, få ett bevis på din gudomliga styrka i Ribe VikingeCenter eller åk på valsafari och hjälp kaptenen att segla båten Aventura från Middelfart eller Fredericia.

Du får ett Be Happy Pass när du övernattar på resortet. Antingen i bokningsbekräftelsen, vid ankomsten eller så kan du skapa ett här på sidan.

Receptet på världens bästa barnsemester

Här på sajten rekommenderar vi resortets bästa natur- och stadsupplever, ger förslag på utvalda turer i området och berättar om vilka Be Happy Pass-attraktioner som ligger nära varandra. Vi ger dig helt enkelt receptet på världens bästa barnsemester.

Ditt Be Happy Pass är giltigt från 28 mars 2020 till 1 november 2020.

Gratis VIP-upplevelser, gåvor och erbjudanden