WOW PARK Billund
Den vildaste lek- och nöjespark i skogen

 

 

Välkommen till WOW PARK – en helt ny lek- och nöjespark i skogens vilda natur. Mitt i den stora skogen erbjuder vi tuffa utmaningar, roliga upplevelser och kul för hela familjen. Här kan ni leka tillsammans hela dagen – i trädkronorna, på marken, under

jord och med vattenlekar i en trygg och vacker miljö. Här finns massor av plats, frisk luft, klar himmel och fågelsång – på en yta som motsvarar mer än 40 fotbollsplaner.

 

Kojor i trädtopparna, hängbroar och rutschkanor på 14 meters höjd!

Har du någonsin lekt högt uppe i trädkronorna? Och sedan rutschat ner i full fart? Sprungit från träd till träd i roliga hängbroar? Prova det i WOW PARK som är fylld med roliga och spännande aktiviteter ovanför marken! Prova också vår 40 meter långa kälkbacke från toppen av tornet – där du kan åka kälke även på sommaren.

 

Stora nät uppspända mellan träden, roliga linbanor och spännande Giga-lianer

Hoppa ut bland jättebollarna i ett av de upp till 300 m2-stora näten högt uppe i träden, kasta dig ut i en av de många linbanorna – och kör en lianbattle med mamma eller pappa i Giga-lianerna!

 

Underjordiska grottor och jättelabyrinter

I WOW PARKs underjordiska universum kan du krypa iväg på äventyr och hitta spännande hål i de slingrande gångarna. I labyrinterna ovan jord utmanas hela familjen att hitta sin väg genom pilskogen och Jättelabyrinten.

 

Upplev Vattenvärlden

Man blir aldrig för gammal för att leka med vatten! I Vattenvärlden kan du leka med små båtar i de många bäckarna, lära dig hur slussen fungerar, bygga dammar, få vattnet att ändra riktning och hissa upp hinkarna.

 

Utmaningar, tävlingar och spel

Tävla mot mamma och pappa på ett av WOW PARKs många battlefields. Ni kan spela fotbollsbiljard, gå på lina, utmana varandra i gamla vikingaspel och roa er i vår lekvärld för de yngsta besökarna.

 

Klappa de gulliga getterna

Missa inte att hälsa på våra gulliga getter gamla Villy, fräsiga Frida och lille Mads. Getterna är tama och älskar att äta gräs direkt ur din hand!

 

Hantverk och kreativa workshops

Släpp loss kreativiteten och skapa finurliga figurer tillsammans! I WOW PARKs kreativa verkstäder kan ni arbeta med verktyg, trä, färg och roliga material.

 

Härlig matställe samt picknick- och grillmöjligheter runt en öppen eld

När ni börjar bli hungriga eller fikasugna kan ni besöka det lekfulla och barnvänliga matställe Matladan där den stora fjärilen, det snurrande trädet och andra överraskningar väntar. Ni kan också ha en mysig picknick ute i skogen bland alla aktiviteterna eller grilla vid Skogshuset. I Hängmattelunden och runt de öppna eldarna kan ni njuta av popcorn eller grilla marshmallows och pinnbröd.
 

Välj WOW PARK – en säker upplevelse för alla

Vi har gott om plats på de stora utomhusområdena så det finns möjlighet att kunna hålla avstånd till de andra gästerna. Du behöver inte stanna inomhus utan kan vara ute i det fria under hela ditt besök. Över hela parken finns det automater med handsprit och instruktioner för våra gäster så vi alla kan ta väl hand om varandra.

 

När ni har betalat entréavgiften är alla aktiviteter i WOW PARK gratis – även parkeringen. Därför kan ni få en fantastisk dag för hela familjen till ett bra pris – och väljer ni att köpa ett årskort blir priset förstås ännu mer fördelaktigt.

 

Se fram emot en rolig dag fylld av fart, rörelse, skoj och natur – tillsammans – både stora och små!

 

Vi ses!