LEGO® House –
Världens bästa lekträff

 

LEGO® House är världens bästa lekträff för hela familjen – vanliga vuxna, vuxna som bejakar barnet inom sig och riktiga barn. Här kan du släppa loss fantasin bland miljontals LEGO klossar. Bygg dina egna skapelser och se dem komma till liv. Tävla med familjen och se vilket LEGO fordon som är snabbast. Och ät i en av de LEGO inspirerade restaurangerna när du blir hungrig. 
 
LEGO House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity. Det är 15,68 meter högt! Gå sedan vidare till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken innan du fortsätter in i upplevelsezonerna.  

Låt kreativiteten flöda i den röda zonen

Wooosh! Föreställ dig ett mäktigt vattenfall av LEGO klossar. En ocean av färger. Vad vill du bygga? I den röda zonen kombineras kreativitet med lek och fantasi. Skapa ett unikt mästerverk eller lös coola utmaningar med våra snälla Play Agents. Vi lovar att du inte kommer att sakna LEGO klossar. Bygg loss bara.

Skapa dina egna berättelser i den gröna zonen

Och tagning! Vill du vara med i din egen film? Gå i så fall till den gröna zonen och filma årets biosuccé. Du kan också utforska våra LEGO världar och upptäcka hemliga historier. Eller vad sägs om att bygga en egen unik LEGO minifigur och låta den pryda ett tidningsomslag?  

Ladda upp för lek i den blå zonen

Har du testat att befria mammutar från is med intelligenta robotar på en arktisk expedition? Trodde väl inte det. Men visst låter det coolt? Du kan också bygga en egen racerbil och testa den på banan – vilken är snabbast? Eller lek stadsarkitekt för en dag. I den blå zonen laddar vi upp för både lek och logik. 

Släpp loss fantasin i den gula zonen

Kan en fisk ha armar? Eller hjul? I den gula zonen bestämmer du. Bygg ett LEGO havsdjur fritt ur fantasin och släpp ut det i akvariet. Eller bygg en LEGO blomma och plantera den på ängen. Du kan också designa en insekt av klossar och låta den dansa genom djungeln. Allt är upp till dig och din fantasi.

 

Vi ses på världens bästa lekträff i LEGO House.

 

Ta reda på mer på www.LEGOHouse.com