Tid för närvaro i Lalandia®

En värld full av lek och härliga stunder väntar när resan går till Lalandia®. Ta med familjen på upptäcktsresa i den imponerande arkaden där himlen alltid är blå. Bakom de flotta sydländska husfasaderna döljer sig trevliga och barnvänliga restauranger, spännande butiker och massor av aktiviteter och underhållning för hela familjen, bl.a. Monky Tonky Land, minigolf, bowling, Winter World, sporthall och fitnesscenter.

 

Njut av det välgörande klimatet i Lalandia Aquadome™ – det tropiska badlandet fyllt med vattenlekar och upplevelser i världsklass. Åk ned genom de roliga vattenrutschbanorna, rid på vågorna i vågbassängen eller njut av livet i ett av de varma bubbelbaden I vattenlandet finns även wellnessupplevelser och avslappning för både barn och vuxna.

 

Turbo Racer är årets spektakulära nyhet i Aquadome och en klar favorit hos vilda vattenfantaster. Den blixtsnabba vattenrutschbanan startar högt uppe i Aquadome och bjuder på upplevelsen av fritt fall och massor av fart.

 

Utforska årets högsta och vildaste nyhet: Adventure Tower. Det vilda tornet har hinderbanor högt över marken, anpassade till olika åldrar. Njut också av den imponerande utsikten från 16 meters höjd.

 

Efter en dag full av lek finns det tid till avslappning i ett skönt semesterhus i Lalandia. Semesterhusen har eget badrum, kök och terrass. Det finns också semesterhus till dem som önskar lite extra lyx, med bland annat egen spapool och bastu. Det finns naturligtvis också tillgänglighetsanpassade semesterhus i Lalandia. Semesterhusen är den perfekta utgångspunkten för familjetrivsel och umgänge.

 

Se fram emot en härlig semester med upplevelser för hela familjen.