Lalandia® - En värld full av lek och aktiviteter för hela familjen.

Tid för närvaro i Lalandia®

En värld full av lek och härliga stunder väntar när resan går till Lalandia®. Njut av en bit av paradiset i det välgörande tropiska klimatet i Aquadome™, få en kittlande känsla i magen i de roliga vattenrutschbanorna, testa alla de härliga vattenaktiviteterna eller betrakta helt enkelt badlivets gång vid poolkanten. Möjligheterna är oändliga för både stora och små.

  

Ta med familjen på upptäcktsfärd i de imponerende arkaderna, där himlen alltid är blå. Bakom de flotta sydländskahusfasaderna döljer sig trevliga och barnvänliga restauranger, spännande butiker och massor av aktiviteter och underhållning såsom Monky Tonky Land, Winter World, bowling, minigolf, sporthall og fitnesscenter.

   

Efter en härlig dag full av lek finns det tid till trivsel och umgänge med familjen i ett av våra sköna semesterhus. Semesterhusen i Lalandia har eget badrum, kök og terrass. Det finns också semesterhus till dem som önskar lite extra lyx, med bland annat egen härlig spapool och välgörande bastu. Det finns naturligtvis också handikappanpassade semesterhus i Lalandia.

   

Badglädje ute i det fria

Det är bäddat för första klassens underhållning för alla vattendjur i Europas längsta vattenrutschbana Wild River som bjuder på 167 meter med bubblande vatten och svängigt skoj. Efter en tur i Wild River kan hela familjen simma och leka i utomhuspool eller sola och slappna av i det populära utomhusområdet med solstolar och spapool, så det finns ännu mer plats att njuta av badlivet under öppen himmel. Både vattenrutschbanan Wild River och den nya poolen är uppvärmda året runt.